Jämsän paintball

Carrington 4 pelataan Keski-Suomessa Jämsän paintball Oy:n omistamalla pelialueella. Alue sopii monipuolisuutensa vuoksi erinomaisesti Carrington-tyylisiin peleihin tarjoten pelaajille niin peltoa, metsää kuin "kaupunkimaastoakin". Carrington 3 tapahtumaan verrattuna pelialueen kokoa on kasvatettu huomattavasti, itseasiassa pelialue on yli 4 kertaa carrington 3-pelialuetta laajempi.

Pelialueella ei välttämättä ole hirvittävästi Vihtijärven tapaan huonekaluja, eli kannattaa valmistautua rooliin sen mukaisesti. Alueelle ei voi jättää huonekaluja tai roskia, jokaisen tulee huolehtia itse tuomiensa tavaroiden poisviennistä.

Pelialue lukuina

  • Yli 40 rakennettua taloa
  • 2 linja-autoa
  • 2 isoa monihuoneista ja kerroksista taloa
  • Yli 20 henkilöautoa
  • Useita satoja erilaisia lautasuojia
  • Alueen kokonaiskoko yli 50 ha!

Kuvia Insha Allah 1.03 -pelistä Jämsän paintballin kuvia alueesta Kuvia Conquest 7 pelistä Kuvia Carrington 3 pelistä Kuvia Conquest 8 pelistä (VIIMEISIMMÄT)

Pelialueen kartta

Pelialueen kartta on vasta alustava. Tulemme tarkentamaan karttaa ja sijainteja alkuvuodesta 2016. Myös pelaajien kehitysehdotukset sijainteihin liittyen ovat tervetulleita.

Saastuneella alueella saattaa olla lauantaina paintball toimintaa. Merkityllä alueella liikkuminen sekä aluetta rajaavien huomionauhojen poistaminen on kiellettyä ennen pelinjohdolta saatua lupaa!
Ilmoittautuminen tapahtuu rinteessä olevassa kontissa joka on merkitty karttaan. Ilmoittautumisen jälkeen pelaajien tulee siirtyä käytössä olevalle pelialueelle.

Avaa kartta uudessa ikkunassa